Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Iran må forstå at trusselen om bruk av militær makt er reell

Utenriksminister Tzipi Livni understreket tirsdag at det fortsatt er aktuelt å gjøre militære tiltak mot Irans atomvåpen-program. – Så lenge det er klart at trusselen [om militære tiltak er reell], vil behovet for å bruke [militær makt] bli redusert, sa Livni til Knessets utenriks- og forsvarskomite. – Det er på tide å ta en avgjørelse nå. Svakhet kan bli tolket som en form for ettergivenhet, la Livni til. Utenriksministeren fortalte hvilket budskap hun kommuniserer til utenlandske gjester når det gjelder Iran. – Vi gjør det klart til alle tjenestemenn vi møter, at i denne regionen banker du enten opp nabolagets bølle, eller du slår deg sammen med ham. Verdenssamfunnet må dømmes på de konkret gjør [for å stanse atomtrusselen fra Iran], sa Livni. Israel mener Vesten er alt for tilbakeholdne i sine økonomiske sanksjoner mot Iran.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart