Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Kan komme Ehud Olmert til unnsetning

Statsminister Ehud Olmert har fått støtte fra uventet hold før plenumavstemningen om oppløsningen av Knesset-forsamlingen. Parlamentets arabiske partier har skjønt at et nyvalg fort kan føre til at Likud får den ledende posisjonen i israelsk politikk. Derfor mener de et valg på dette tidspunktet er helt annet enn tjenelig fra deres synspunkt. – Faktum er at statsministeren er under etterforskning, og det betyr ikke nødvendigvis at han må gå av, sier Talab El-Sana fra United Arab List. – Vi har ikke noe ønske om å se Likud-formann Benjamin Netanyahu reise seg fra asken, han som vil smadre barnebidragene. Enda viktigere er det at vi nå har en mulighet til å fremme fredsprosessen, både med palestinerne og med syrerne, og vi tror at denne muligheten bør bli gitt en sjanse, legger El-Sana til. Liknende uttalelser har kommet også fra ledere og Knesset-medlemmer fra andre arabiske partier, skriver Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart