Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Terje Rød-Larsen kritiserer forhandlingene med Syria

FNs spesialutsending Terje Rød-Larsen skal være svært kritisk til Israels indirekte forhandlinger med Syria, i følge et hemmeligstemplet notat som Israels FN-delegasjon har sendt hjem til Jerusalem. – Israel har gitt Syria en stor gave, uten at de så langt har fått noe tilbake, skal Rød-Larsen ha sagt til israelske diplomater i forrige uke. Rød-Larsen beklager at Syria får internasjonal legitimitet gratis. – Europa har ute følere med syrerne på grunn av forhandlingene med Israel, og de blir ikke lenger bedt om å gi noe i gjengjeld, skal den norske diplomaten ha sagt, i følge Ha’aretz. Journalisten Barak Ravid beskriver Rød-Larsen som en av FNs ledende eksperter på Midtøsten, spesielt syriske og libanesiske saker. Rød-Larsen har "et ekstremt negativt syn" på Syrias president Bashar Assad, på grunn av hans innblanding i libanesisk politikk generelt og hans påståtte rolle i drapet på Libanons tidligere statsminister Rafik Hariri spesielt.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart