Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ultraortodokse vil trolig avstå fra protester

Homseparaden som årlig forsøkes arrangert i Jerusalem, skal etter planen finne sted neste torsdag. Hver gang det har blitt snakk om å gjennomføre paraden har den blitt møtt med voldsomme protester, noen ganger voldelige, fra ultraortodokse og religiøse ledere. Også kristne og muslimske ledere har uttrykt sin motstand mot planene. Men til forskjell fra tidligere år varsler det ultraortodokse miljøet at de vil avstå fra offentlige protester i år, for å forsøke å minske publisiteten rundt hendelsen. – Vi foretrekker å hellige Guds navn og ikke angripe dem som vanhelliger det, sier en kilde fra den ultraortodokse organisasjonen Eda Haredi. Det er gruppen som kaller seg Åpent hus som organiserer homseparaden, skriver Jerusalem Post. De driver et senter i hovedstaden for lesbiske og homofile. Lederen for organisasjonen, Yonatan Gher, sier at han opplever et "veldig godt samarbeid" med lokale myndigheter og politi, ettersom det er en "annen atmosfære" rundt marsjen enn ved tidligere anledninger.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart