Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Føler seg ført bak lyset av regjeringen

– Regjeringens beslutning nevnte spesifikt at en våpenhvileavtale ville innebære Gilad Shalits frihet, påpekte den kidnappede soldatens far Noam Shalit til den israelske TV-kanalen Channel 2 onsdag. Uttalelsen kom etter at Hamas tok til motmæle mot dette i en offisiell uttalelse, og sa at Israels våpenhvile med grupperingen ikke innebærer frigivelse av Noam Shalits sønn. – Inntil nå har vi ikke mottatt noen offisiell informasjon. Vi er redd for at det å åpne grenseovergangen vil få Israel til å miste den eneste innflytelsen man har i saken om Gilads frihet, hevdet Noam Shalit i intervjuet. – Statsminister Ehud Olmert lovet at Gilad-saken ville være en del av en våpenhvileavtale," la han til. Nå truer den frustrerte soldatfaren med å gå til Høyesterett med saken. På spørsmål fra kanalen om han føler regjeringen har sviktet sønnen hans, svarte han "ja, selvfølgelig". Bare noen timer før intervjuet med Noam gjorde statsminister Ehud Olmert det klart at Gilads frigjørelse er en "uatskillelig del av avtalen om våpenhvilens vilkår".

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart