Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Kritiserer våpenhvilen

Opposisjonsleder Benjamin Netanyahu (Likud) gir torsdag kraftig kritikk til regjeringen for våpenhvilen på Gaza-stripen. Han mener løslatelse av den kidnappede soldaten Gilad Shalit burde vært stilt som et grunnleggende krav. – Jeg kan forstå skuffelsen Gilad Shalits familie må føle, sier Netanyahu til Yedioth Aharonoth. – Hva oppnådde vi egentlig med denne våpenhvilen? Hamas vil ikke stanse med å ruste opp, påpeker Likud-lederen. Netanyahu mener Israel må gjøre tiltak for å styrte Hamas-regimet på Gaza-stripen. – Israel har ikke råd til å ha en iransk enklave [som nabo], som ikke har noen planer om å anerkjenne vår rett til å eksistere. Den nidkjære enklaven vil ikke plutselig forandre seg. Den neste konflikten er på vei, spår Netanyahu.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart