Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel øvde på angrep mot Irans atomprogram

Israelske luftstyrker gjennomførte en stor øvelse denne måneden som tilsynelatende var forberedelser til et eventuelt angrep mot Irans atomprogram, forteller anonyme amerikanske forsvarskilder til New York Times. Mer enn hundre israelske F-16 og F-15 jagere deltok i øvelsen over det østlige Middelhavet og Hellas. Israelske tjenestemenn har nektet å kommentere opplysningene. – Våre luftstyrker øver jevnlig på forskjellige oppdrag for å kunne konfrontere og slå tilbake truslene Israel står overfor, svarer en talsmann i IDF. En israelsk nettside som spesialiserer seg på militære nyheter skriver at også helikopter deltok i øvelsen, for å simulere redning av nedskutte piloter. Distansen til målet i det simulerte luftangrepet skal ha vært omkring 1440 kilometer, omtrent tilsvarende avstanden mellom Israel og de iranske atominstallasjonene i Natanz.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart