Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

«Overrasket» over å få likrestene

Statsministerens kontor i Israel sier i en pressemelding at de er overrasket over overleveringen av likrestene av IDF-soldater fra Hizbollah. Kun kort tid etter at israelske myndigheter returnerte den libanesiske spionen Nassim Nasser ble altså en kiste med likrester overlevert fra den Iran-støttede terrorgruppen. I følge kilder av Ha’aretz var imidlertid Hizbollahs tilsynelatende flotte gest, ikke annet enn et medieoppspinn overfor den libanesiske befolkningen. – Handlingen var ingen gest, men Hizbollahs spill for å sikre folkets støtte. Dette har ingenting med en fangeutveksling å gjøre, det var ikke koordinert med Israel, og allerede fra starten av har vår posisjon vært at vi ikke vil inngi oss i forhandlinger om likrester, og vi vil ikke godta å byttehandle med kroppsdeler, eller betale for dem, sier kilden. En annen militær kilde hevder: – Ved årets begynnelse sa Nasrallah at han hadde likrester. Israel reagerte med sinne fordi han ville byttehandle med kroppsdeler […] Nå som vi gav dem Nasser prøver Nasrallah å skape et inntrykk av en seier i de libanesiske gatene og vise at i bytte med kroppsdeler, mottar de en levende person, forklarer han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart