Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Amerikansk ambassade bør være i Jerusalem

Den republikanske presidentkandidaten John McCain prøvde lørdag å overgå sin demokratiske motstander Barack Obamas tale til Den amerikansk-israelske lobbykomiteen (AIPAC) for noen dager tilbake. Obama ble mottatt med langvarig applaus, noe som kanskje ikke var så uventet i og med at amerikanske jøder tradisjonelt stemmer demokratisk. Både den noenlunde konservative McCain og den liberale Obama understreket sine forpliktelser overfor Israel. Men lørdag tok den aldrende republikaneren denne støtten enda litt lenger, og foreslo at den amerikanske ambassaden blir flyttet til Jerusalem. – Poenget er at Jerusalem er udelt. Jerusalem er hovedstaden, la han til overfor AIPAC. Likevel la han til at byens status fortsatt er et tema for forhandlinger.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart