Amerikansk ambassade bør være i Jerusalem

Den republikanske presidentkandidaten John McCain prøvde lørdag å overgå sin demokratiske motstander Barack Obamas tale til Den amerikansk-israelske lobbykomiteen (AIPAC) for noen dager tilbake. Obama ble mottatt med langvarig applaus, noe som kanskje ikke var så uventet i og med at amerikanske jøder tradisjonelt stemmer demokratisk. Både den noenlunde konservative McCain og den liberale Obama understreket sine forpliktelser overfor Israel. Men lørdag tok den aldrende republikaneren denne støtten enda litt lenger, og foreslo at den amerikanske ambassaden blir flyttet til Jerusalem. – Poenget er at Jerusalem er udelt. Jerusalem er hovedstaden, la han til overfor AIPAC. Likevel la han til at byens status fortsatt er et tema for forhandlinger.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart