Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Hever styringsrenten

Guvernør i Israels Bank, Stanley Fischer, hevet mandag styringsrenten med 0,25 prosentpoeng til 3,75 prosent. I følge banken er rentebremsen "nødvendig i lys av inflasjonsnivået som fortsetter å ligge over målet for prisstabilitet. Inflasjonen de siste tolv månedene har vært på 5,4 prosent, mens målet har vært på mellom 1-3 prosent." – Høyningen av styringsrenten har en viktig oppgave å fullføre, med å ta inflasjonen tilbake til der målet ligger, fordi selv om det meste av prisøkningen skyldes økte globale priser, har prisøkningen de siste månedene også vært forårsaket av økt etterspørsel internt i Israel, forklarer Fischer.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart