Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Gjør ord om til handling

Far til den kidnappede IDF-soldaten Gilad Shalit (bildet) oppfordret tirsdag regjeringen om å gjøre ord til handling. Det skjedde under en demonstasjon i Jerusalem for å markere at det var på dagen to år siden hans sønn ble revet fra ham på fronten mot Gaza-stripen. – Vi sier til statsministeren og den israelske regjeringen – tiden for veltalende ord og løgner er over. Tiden er nå inne for å handle, sa Noam Shalit. – Gilad har blitt holdt i fangenskap fullstendig alene, i mørket, i 730 netter i et mareritt som fortsatt pågår, uten å ha sett dagslys og fullstendig avkoblet fra sine omgivelser, understreker faren. Shalit hevdet under sin tale at statsminister Ehud Olmert har skyld i alle forsinkelsene i forbindelse med hans sønns frigjørelse. – Herr statsminister. Du har hatt to fulle år med forhandlinger, med kjøpslåing, med mulighet til å se på ulike muligheter, selv til å samtale med Hamas. Med en utrolig klossethet har du mislyktes i å arbeide frem min sønns frigjørelse, slo han fast. – Nå er tiden inne for en beslutning. Det er nå eller aldri. Du har ikke all tid i verden. Gilads liv er i fare. Dersom denne mangelen på handling vedvarer, har vi kanskje ingen å redde. Han har bønnfalt oss om å frigjøre ham fra dette marerittet. Du sendte ham ut for å forsvare hjemlandet og nå er din moral og største plikt å bringe ham hjem igjen, la Noam Shalit til.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart