Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Regjeringen vil stemme over fangeutveksling med Hizbollah søndag

Statsminister Ehud Olmert har lovet å diskutere en fangeutveksling med Hizbollah i regjeringsmøtet søndag, hevder konen til Ehud Goldwasser. Eldad Regev og Goldwasser ble bortført av terrorgruppen for litt under to år siden. Det var denne kidnappingen som utløste Den andre Libanon-krigen. – Avtalen vil, slik som Olmert har lovet meg, bli lagt frem for regjeringen og stemt over på søndag, fortalte hun til TV-kanalen Channel 10. – Jeg håper svært gjerne at ministrene vil ta avgjørelsen om å bringe Udi og Eldad hjem, legger Karnit til. For tre uker siden konkluderte israelske etterretningsorganisasjoner med at soldatene må være døde. Olmert skal også ha bedt sjefsrabbinerne i IDF om å undersøke mulighetene i jødisk lov for å kunne erklære dem døde. Men kilder i etterretningstjenestene sier til Ha’aretz at det ikke finnes bevisgrunnlag for å hevde at soldatene er døde, og at konklusjonene har blitt trukket ut fra allerede kjent bevismateriale. Det er derfor uklart om soldatene virkelig er døde eller ikke. Tirsdag lovet forsvarsminister Ehud Barak at Israel aldri vil stanse arbeidet med å bringe dem tilbake, selv om de skulle bli erklært døde.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart