Israels første prioritet er å bringe soldatene hjem

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Regjeringen vil søndag stemme over fangeutvekslingsavtalen med Hizbollah, bekreftet statsminister Ehud Olmert under sin tale i Knesset onsdag. – Jeg har bestemt meg for å legge saken frem for regjeringen for å få en avgjørelse i neste møte på søndag, sa Olmert. Karnit Goldwasser, konen til den kidnappede Ehud, hadde lekket denne nyheten til pressen allerede tirsdag. Dersom ikke fangeutvekslingen blir gjennomført snart, vil trolig Hizbollah øke prisen på de to IDF-soldatene de har i fangenskap, skrev en libanesisk avis onsdag. Avisen er i følge Ha’aretz informert om hvordan toppledelsen i terrorgruppen tenker. Sannsynligvis vil flertallet av de israelske minstrene stemme for en fangeutveksling, dersom saken faktisk havner på regjeringsbordet søndag.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart