Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Israels første prioritet er å bringe soldatene hjem

Regjeringen vil søndag stemme over fangeutvekslingsavtalen med Hizbollah, bekreftet statsminister Ehud Olmert under sin tale i Knesset onsdag. – Jeg har bestemt meg for å legge saken frem for regjeringen for å få en avgjørelse i neste møte på søndag, sa Olmert. Karnit Goldwasser, konen til den kidnappede Ehud, hadde lekket denne nyheten til pressen allerede tirsdag. Dersom ikke fangeutvekslingen blir gjennomført snart, vil trolig Hizbollah øke prisen på de to IDF-soldatene de har i fangenskap, skrev en libanesisk avis onsdag. Avisen er i følge Ha’aretz informert om hvordan toppledelsen i terrorgruppen tenker. Sannsynligvis vil flertallet av de israelske minstrene stemme for en fangeutveksling, dersom saken faktisk havner på regjeringsbordet søndag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart