Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ute av fengsel etter fem måneder

Tidligere Knesset-medlem Omri Sharon er sluppet ut av Ma’asiyahu-fengslet i Ramie, fem måneder etter at han begynte soningen. Tidligere statsminister Ariel Sharons sønn ble først dømt til ni måneders fengsel etter å ha blitt erklært skyldig i å ha drevet dokumentforfalskning, samt i en del andre punkter. Men Høyesterett godtok en anke som ble fremmet på hans vegne og kortet ned straffen til sju måneder. Nå har han altså sonet to tredjedeler av denne straffen. I tillegg til fengselstraffen fikk Omri Sharon en bot på godt og vel 450.000 kroner. Han vil forbli prøveløslatt i to måneder fremover, inntil de sju soningsmånedene er omme, skriver Jerusalem Post.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart