Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Personer som besøker fiendeland kan ikke bli Knesset-medlemmer

En ny lov hindrer noen av Israels arabiske Knesset-medlemmer å bli gjenvalgt til den neste Knesset-forsamlingen. Loven forbyr personer som har besøkt fiendeland de siste syv årene å stille som kandidater til nasjonalforsamlingen. – Denne loven vil gjenopprette noe av vår nedtrampede ære som en nasjon og gi oss en god grunn til å stå oppreist, sa Estherina Tartman fra Israeli Beiteinu. – Fra nå av kan israelerne ta det rolig – fiender vil ikke lenger sitte i den lovgivende forsamlingen. Som i enhver normal, opplyst, demokratisk stat, vil alle som ikke respekterer nasjonal sikkerhet vite at han ikke vil bli valgt til Knesset, la hun til. – Fra i dag må arabiske Knesset-medlemmer velge – det syriske parlamentet eller det israelske. Loven vil sette en brems på infiltrasjonen av trojanske hester i Knesset, sa Zevulun Orlev fra NU-NRP. Forslaget ble vedtatt med 52 mot 24 stemmer. Arabiske politikere fordømmer den nye loven og varsler at de vil klage den inn for Høyesterett. Lovforslaget ble til etter at israelsk politi ettersøkte tidligere Knesset-medlem Azmi Bishara, mistenkt for å ha hjulpet Hizbollah under den andre Libanon-krigen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart