Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Utvikler spesialvåpen for IDF

Yiftah er en avdeling i de israelske forsvarsstyrkene som utvikler våpen til bruk i spesialoperasjoner. Avdelingen ble grunnlagt i 1958 av brigader David Laskov. I anledning 50-års jubileet har Yiftah åpnet dørene for pressen til sine lokaler i militærleiren Zrifin i nærheten av Ramle. Yaakov Katz i Jerusalem Katz forteller blant annet om to løsninger som ingeniørene i Yiftah har utviklet de senere årene. – En fjernstyrt skarpskytterrifle som kan monteres på et pansret kjøretøy og løftes opptil åtte meter opp i luften, mens skytteren sitter i dekning inne i kjøretøyet. – Et fjernstyrt termisk kamera montert på stativ som kan plasseres dypt inne bak fiendens linjer og opereres av soldater som er flere hundre meter borte.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart