Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Manipulerte Iran rakett-bilder?

Bildet over er tatt av den iranske revolusjonsgarde og sendt til internasjonale nyhetsbyråer. I følge revolusjonsgarden skal bildet være tatt under en prøveskyting av raketter onsdag. Den israelske storavisen Yedioth Aharonoth har tatt en nærmere titt på bildet, og stiller spørsmål ved om bildet er manipulert. Videoopptak fra utskytningen, fra en litt annen vinkel, viser kun tre raketter som blir avfyrt. Den fjerde blir stående igjen på bakken. Stillbildet, der imot, viser fire raketter som blir avfyrt nesten samtidig, og noen av detaljene i bildet er mistenkelig like. Røkhalen til rakett nummer fire ser ut til å være en lett forstørret kopi av røkhalen til raketten helt til venstre. Mellom noen av de mørke røykskyene langs bakken er det kanskje enda flere tydelige likhetstrekk (se firkanter).


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart