Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Drar til Pentagon på mandag

Israels forsvarsminister Ehud Barak drar til USA i neste uke, bare noen dager etter at Mossad-sjef Meir Dagan var i Washington for samtaler med amerikanske kollegaer. – Israel prøver alt de kan å overbevise USA om at Iran er nærmere å passere en terskel i sin atomutvikling enn Washington tror, sier anonyme kilder til Jerusalem Post. Barak kommer til å møte forsvarsminister Robert Gates, visepresident Dick Cheney, utenriksminister Condoleezza Rice, nasjonal sikkerhetsrådgiver Stephen Hadley og FNs generalsekretær Ban Ki-moon. Det er også mulig det blir et møte med president Georg W. Bush. En uke etter Baraks besøk, drar Israels forsvarssjef Gabi Ashkenazi til USA. En regjeringskilde sier besøkene er del av det rutinemessige samarbeidet mellom Israel og USA.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart