Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Olmert fikk betalt flere ganger for sine utenlandsturer

Israelsk politi presenterte fredag nye mistanker mot statsminister Ehud Olmert. I perioden da han var ordfører i Jerusalem og industri- og handelsminister i Sharon-regjeringen, skal Olmert ha bedt om å få full dekning for de samme utenlandsreisene fra flere ulike offentlige organisasjoner og staten. Dermed fikk Olmert dekket inn sine reisekostnader flere ganger. Overskuddet skal han ha brukt til private reiser for seg og sin familie, i følge politiet. I løpet av en periode på flere år skal Olmert ha lurt til seg omlag en halv million kroner på denne måten. Blant organisasjonene som Olmert skal ha lurt penger ut fra, inngår hjelpegrupper for handicappede og fysisk utviklingshemmede barn, Holocaust-museet Yad Vashem, Simon Wiesenthal-senteret og Amerikanske venner av IDF. – Statsminister Olmert er overbevist om at han er uskyldig, og ettersom etterforskningen fortsetter tror han fast og sikkert at det vil bli klart for alle at han ikke har gjort noe galt, sier Mark Regev, statsministerens talsmann. Fredag hadde Olmert satt av kun to timer til politiforhøret. Politikilder sier at statsministeren gjorde alt han kunne for å trekke ut tiden. – Han gjentok hvert spørsmål og skrev til og med ned noen av spørsmålene, sier tjenestemennene til Yedioth Aharonoth.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart