Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bush har gitt Israel gult lys til Iran-aksjon

President George W. Bush har gitt Israel "gult lys" til å gjennomføre et angrep mot Iran dersom det ikke er mulig å stanse den islamske republikkens atomprogram med diplomatisk press. Det skal en sentralt plassert kilde i Pentagon ha sagt til den britiske avisen Sunday Times. – Gult lys betyr gå i gang med forberedelsene, vær klar til angrep på kort varsel og gi beskjed når dere er klare, sier tjenestemannen. – Hvis det ikke blir lagt fram en skikkelig [angreps]plan, vil det gule lyset aldri bli grønt, legger han til. – Det kommer an på israelerne. Denne administrasjonen [i USA] kommer ikke til å angripe Iran. Det er allerede avgjort. Men presidenten er opptatt av atomtrusselen mot Israel og jeg vet at han ikke tror noe annet enn styrke vil avskrekke Iran, sier kilden. Sunday Times skriver også at Israel ikke vil få lov til å benytte amerikanske flyplasser i Irak til angrepet. Fredag fortalte kilder i det irakiske forsvarsdepartementet at det er registrert israelske kampfly ved amerikanske baser.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart