Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Bulldoserangrep var ikke ideologisk

Hassan Abu Asli er leder for den arabiske landsbyen som bulldoser-angriperen Huddam Duwiyat kom fra. Han avviste mandag, i et møte med Knessets kontrollkomite, at hendelsen var et terrorangrep. – Jeg kan ikke forestille meg at dette var en ideologisk handling. Det må ha skjedd noe feil i hodet hans, eller kanskje noe skjedde med ham på arbeid eller noe personlig. Dette er en mann som handlet med narkotika, kvinner og simpelt tyveri. Han er ikke en mann som ville gjennomført ideologisk mord. Det er et faktum at ingen militant organisasjon har tatt på seg ansvar for handlingen, sa Abu Asli. Han hevdet at Duwiyats bestefar hadde som vane å bli gal hver sommer, og banket opp folk i gatene. Kanskje det samme "viruset" hadde smittet bulldoser-mannen, foreslo landsbylederen. Han kritiserte også politiet for å ha skutt Duwiyat. – De kunne ha tatt ham i øret og tatt ham bort fra bulldoseren, eller nøytralisert ham i hånden eller foten, sa Abu Ali. Uttalelesene skapte sterke protester blant de israelske politikerne.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart