Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Forberedelser i gang i Israel og Libanon

Israelske fengselsmyndigheter skal mandag overføre fire Hizbollah-fanger fra et fengsel i Sør-Israel til et fengsel i Netanya-området, hvor terroristen Samir Kuntar soner sin straff. Onsdag morgen vil de fem mennene bli utlevert til Hizbollah ved Nakura, på grensen mellom Libanon og Israel. Israel skal også utlevere likrester til omkring 200 arabiske terrorister. Hizbollah på sin side skal utlevere soldatene Ehud Goldwasser og Eldad Regev, som ble kidnappet i juli 2006. Det er ventet at de to soldatene ikke lenger er i live. Hizbollah har gitt fangeutvekslingen navnet Operasjon Raduan, til ære for deres nestkommanderende Imad Mugniyeh som ble drept i Damaksus i februar. Mugniyehs kallenavn var sjeik Raduan. Hizbollah holder Israel ansvarlig for drapet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart