Forberedelser i gang i Israel og Libanon

Mener du det er viktig at MIFF gjør faktasjekker av NRK og andre norske medier? Klikk JA eller NEI.

Israelske fengselsmyndigheter skal mandag overføre fire Hizbollah-fanger fra et fengsel i Sør-Israel til et fengsel i Netanya-området, hvor terroristen Samir Kuntar soner sin straff. Onsdag morgen vil de fem mennene bli utlevert til Hizbollah ved Nakura, på grensen mellom Libanon og Israel. Israel skal også utlevere likrester til omkring 200 arabiske terrorister. Hizbollah på sin side skal utlevere soldatene Ehud Goldwasser og Eldad Regev, som ble kidnappet i juli 2006. Det er ventet at de to soldatene ikke lenger er i live. Hizbollah har gitt fangeutvekslingen navnet Operasjon Raduan, til ære for deres nestkommanderende Imad Mugniyeh som ble drept i Damaksus i februar. Mugniyehs kallenavn var sjeik Raduan. Hizbollah holder Israel ansvarlig for drapet.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart