Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Graver opp lik som skal overgis til Hizbollah

Som en del av fangeutvekslingsavtalen mellom Israel og Hizbollah holder det militære rabbinatet på å grave opp likene av to hundre terrorister fra gravstedet for fiendesoldater nær Amiad. Disse likene skal overleveres til Hizbollah i nær fremtid, skriver Yedioth Aharonoth. Hæren har nå erklært området for å være en lukket militærsone. I følge kilder i hæren skal likrestene bli renset og plassert i nye esker før de overføres til Libanon. – Prosessen (med å grave opp likene) er svært vanskelig, både fysisk og psykisk. Vi behandler de døde med den ytterste respekt, uavhengig av hvem de er, forklarer en av dem som er med og graver. Det er ventet at klargjøringen vil ta opptil flere dager. I følge den libanesiske dagsavisen As-Sahir var statsminister Ehud Olmerts utsending i denne saken, Ofer Dekel, med å signere fangeutvekslingsavtalen i Tyskland søndag. Israelske myndigheter understreker imidlertid at de ikke vil signere noen avtale før de har fått studert rapporten om Ron Arad, som Dekel brakte med seg til Jerusalem mandag. Som en del av avtalen med Israel skulle Hizbollah frigi informasjon om den savnede piloten, som ble skutt ned i jagerflyet sitt over Libanon i 1986. De to soldatene Israel skal få utlevert, Ehud Goldwasser og Eldad Regev, er etter all sannsynlighet døde. Shia-gruppen nekter imidlertid å avsløre noe om deres tilstand.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart