Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Nøling fra politiet kostet Batseba Unterman livet

Knessets kontrollkomite gjennomførte mandag en høring etter bulldoserangrepet i Jerusalem i forrige uke. En slektning av Batseba Unterman kritiserte politiet fordi angriperen ikke ble drept så raskt som mulig. I følge politiet ble angriperen Hussam Duwiyat først skutt av en 22 år gammel politikvinne fra 25 meters hold. Duwiyat ble først satt ut av spill av skuddskadene, men fortsatte deretter å kjøre og drepte 33 år gamle Batseba Unterman. Untermans familie mener hennes liv kunne vært spart dersom politimennene som først klatret opp på bulldoseren hadde skutt på Duwiyat for å drepe. Tidligere politisjef i Jerusalem, Mickey Levy, forsvarer politimennene. – Politioffiserers oppgave er å nøytralisere. De bekrefter ikke drap, sier Levy.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart