Nøling fra politiet kostet Batseba Unterman livet

Knessets kontrollkomite gjennomførte mandag en høring etter bulldoserangrepet i Jerusalem i forrige uke. En slektning av Batseba Unterman kritiserte politiet fordi angriperen ikke ble drept så raskt som mulig. I følge politiet ble angriperen Hussam Duwiyat først skutt av en 22 år gammel politikvinne fra 25 meters hold. Duwiyat ble først satt ut av spill av skuddskadene, men fortsatte deretter å kjøre og drepte 33 år gamle Batseba Unterman. Untermans familie mener hennes liv kunne vært spart dersom politimennene som først klatret opp på bulldoseren hadde skutt på Duwiyat for å drepe. Tidligere politisjef i Jerusalem, Mickey Levy, forsvarer politimennene. – Politioffiserers oppgave er å nøytralisere. De bekrefter ikke drap, sier Levy.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart