Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Avlyste besøk på Gaza-stripen på grunn av palestinske angrepsplaner

Midtøsten-utsending Tony Blair hadde planlagt et besøk på Gaza-stripen i dag, men turen ble avlyst i siste øyeblikk da den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet varslet at palestinske terrorgrupper planla å angripe ham. – Besøket på Gaza-stripen ble avlyst på grunn av en konkret sikkerhetstrussel som ville gjort det uansvarlig å fortsette, ikke bare for de besøkende, men også for lokalbefolkningen, sier Matthew Doyle, Blairs talsmann. – Blair ser fram til å kunne besøke Gaza igjen i framtiden, og vil i mellomtiden fortsette arbeidet for å bedre leveforholdene til befolkningen der, sier Doyle. Blair hadde ikke planer om å treffe Hamas-ledere på Gaza-stripen. En hovedhensikt med besøket var å inspisere et kloakkanlegg som er bygd med internasjonal bistand. Blair skulle også treffe palestinske forretningsmenn og FN-representanter. Hamas, som har kontrollert hele Gaza-stripen det siste året, skulle ha sørget for Blairs sikkerhet. Den islamistiske gruppen hevder det ikke ville vært noen sikkehetsrisiko for Blair å besøke deres område..


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart