Avlyste besøk på Gaza-stripen på grunn av palestinske angrepsplaner

Midtøsten-utsending Tony Blair hadde planlagt et besøk på Gaza-stripen i dag, men turen ble avlyst i siste øyeblikk da den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet varslet at palestinske terrorgrupper planla å angripe ham. – Besøket på Gaza-stripen ble avlyst på grunn av en konkret sikkerhetstrussel som ville gjort det uansvarlig å fortsette, ikke bare for de besøkende, men også for lokalbefolkningen, sier Matthew Doyle, Blairs talsmann. – Blair ser fram til å kunne besøke Gaza igjen i framtiden, og vil i mellomtiden fortsette arbeidet for å bedre leveforholdene til befolkningen der, sier Doyle. Blair hadde ikke planer om å treffe Hamas-ledere på Gaza-stripen. En hovedhensikt med besøket var å inspisere et kloakkanlegg som er bygd med internasjonal bistand. Blair skulle også treffe palestinske forretningsmenn og FN-representanter. Hamas, som har kontrollert hele Gaza-stripen det siste året, skulle ha sørget for Blairs sikkerhet. Den islamistiske gruppen hevder det ikke ville vært noen sikkehetsrisiko for Blair å besøke deres område..

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart