Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gav endelig klarsignal til fangeutveksling

Med 22 mot 3 stemmer gav den israelske regjeringen tirsdag det endelige klarsignal til fangeutveksling med Hizbollah. Ledere i israelsk etterretning anbefalte å stanse prosessen, fordi Israel ikke har fått tilstrekkelige opplysninger om Ron Arad, som forsvant i Libanon i 1986. Før fangeutvekslingen kan bli gjennomført, må president Shimon Peres benåde terroristen Samir Kuntar og fire Hizbollah-soldater som tatt til fange under Den andre Libanon-krigen i 2006. Peres kommer ikke til å skrive under på Kuntars løslatelsespapirer med glede. – Vi ønsker ikke at mordere skal gå fri, men vi har en moralsk forpliktelse til å få soldater som vi sendte ut for å forsvare landet hjem, sier Peres. Etter planen vil fangeutvekslingen finne sted på grensen mot Libanon onsdag morgen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart