Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Hizbollahs Arad-rapport helt utilfredsstillende

Statsminister Ehud Olmert uttrykte mandag overfor FNs generalsekretær Ban Ki-moon at rapporten regjeringen har blitt overlevert fra Hizbollah angående den savnede piloten Ron Arad, er "helt utilfredsstillende". IAF-soldaten har ikke vært sett siden flyet hans ble skutt ned over Libanon i 1986. – Statsministeren gjorde det klart overfor generalsekretæren at han ser på rapporten som helt utilfredsstillende, sa en av Olmerts medhjelpere til reportere i Paris. På spørsmål om Israel er fornøyd nok til å gå videre med fangeutvekslingen, svarte han "det vet jeg ikke. Vi arbeider med noen klareringer." Hizbollahs 80-sider lange rapport ble overlevert til Israel på søndag. Som en del av utvekslingsavtalen mellom terrorgruppen og Israel, skal den Iran-støttede bevegelsen levere en "tilfredsstillende rapport" om Ron Arads skjebne etter at flyet hans ble skutt ned i 1986. Israel har ikke lyktes med å få Hizbollah til å avsløre tilstanden til de to kidnappede soldatene Ehud Goldwasser og Eldad Regev. Men i følge Jerusalem Post forbereder IDF en militær begravelse, ettersom det regnes som sannsynlig at begge er døde.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart