Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Israel testet ut S-300 over Kreta

I overgangen mellom mai og juni skal omlag hundre israelske kampfly ha gjennomført en storstilt øvelse i luftrommer over Kreta. Detaljer om øvelsen ble lekket ut fra det amerikanske forsvarsdepartementet Pentagon, og framstilt som en forberedelse til et angrep mot Irans atomprogram. De israelske kampflyene skal ha vært i luften kontinuerlig, med stadige påfyll fra tankfly. I følge nye opplysninger fra veteranjournalisten Edwin Black i The Cutting Edge, var det ikke bare den lange avstanden til Kreta som var et hovedpoeng med øvelsen. Hellas har det samme avanserte russiske luftforsvarssystemet som Iran har bestilt, og som kanskje allerede er operativt ved landets atominstallasjoner. S-300 batteriene, som kan ramme ti innkommende raketter og fly på en gang, vil være en formidabel trussel mot alle Israels langtrekkende våpenplattformer. Med en masse flybegelser innenfor S-300s radarsone, kunne Israel få viktige opplysninger om hvordan de kan sette det russiske systemet ut av spill ved hjelp av såkalt "jamming" og annen elektronisk krigføring.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart