Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Tok farvel med sine kjære

En konvoi av militære kjøretøy fraktet kistene til de drepte IDF-soldatene Ehud Goldwasser og Eldad Regev over grensen til Israel onsdag, til IDF-basen Shraga nord i landet. Soldatenes familier, samt den militære og politiske ledelsen, møtte opp for å ta farvel. Det ble et svært følelsesladet øyeblikk, forteller Yedioth Aharonoth. Familiene tilbrakte en hel time ved kistene, som var plassert i to hvite telt. Da statsminister Ehud Olmert ankom, gikk han inn i teltet der Eldad Regev var plassert. Han gikk bort og gav hans bror en klem, før han tørket bort sine egne tårer fra ansiktet. Senere gikk han bort til Ehud Goldwassers kiste hvor han omfavnet hans enke Karnit og andre slektninger som var tilstede. Salmer ble lest i begge teltene og sørgebønnen Kaddish ble resitert. Goldwassers tante leste også et farvelbrev som hun hadde skrevet til sin drepte nevø. – Det var et øyeblikk der øynene stod for snakkingen, ikke munnen, sa IDF-talsmann Avi Benayahu i etterkant. – Hver familie satt alene i lange minutter. De gråt og kjærtegnet kistene. Karnits mor las opp et brev hun hadde skrevet til Udi tidligere. Det var gripende og svært smertefullt, la han til. De militære begravelsene av de to avdøde soldatene vil finne sted torsdag.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart