Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Kjøper seg inn i nye landsbyer i Sør-Libanon

Hizbollah er i ferd med å styrke sin tilstedeværelse i sør-libanesiske landsbyer uten shia-muslimsk flertall. Den shia-muslimske terrorbevegelsen kjøper opp tomter og bygger militære stillinger og våpenlagre, skriver Yaakov Katz i Jerusalem Post. Før krigen i 2006 var de fleste av Hizbollahs våpenlagre i shia-muslimske landsbyer eller "naturreservater". Etter krigen har gruppen, i enda større grad enn tidligere, bygd opp sin militære infrastruktur i sivile landsbyer, hvor den internasjonale UNIFIL-styrken ikke kan nå dem. UNIFIL har mandat til å patruljere i hele Sør-Libanon, men må ha følge av soldater fra den libanesiske hæren for å gjennomføre patruljer i befolkede områder. Soldatene i den libanesiske hæren, mange av dem er shia-muslimer, gir ofte tips på forhånd til Hizbollah, så de kan skjule seg for FN-soldatene. – Hizbollah flytter inn i alle landsbyer de har anledning til. Dette er for å unngå å bli oppdaget av UNIFIL, sier en israelsk forsvarskilde.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart