Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Var det verdt prisen?

Et uavhengig libanesisk nettsted har satt opp en liste over nettogevinst og nettotap etter Den andre Libanon-krigen og fangeutvekslingen mellom Israel og Hizbollah. Den eneste gevinsten nettstedets redaktør fant, var løslatelsen av Samir Kuntar, fire Hizbollah-soldater og utlevering av 199 lik av arabere. Var det verdt å starte Den andre Libanon-krigen for en slik gevinst? spør nettstedet, og lister opp følgende "nettotap": 1200 drepte sivile (400 av dem under 13 år), 4400 skadde sivile (700 av dem permanent), en million interne flyktninger, 125.000 boenheter ødelagt eller skadet, 250 Hizbollah-soldater drept, flere ødelagte landsbyer i Sør-Libanon, spredning av klasebomber over 38.000 mål, 188 skadet av klasebomber (67 av dem barn), 20 drept av klasebomber (fem av dem barn), over 25 milliarder kroner i økonomiske skader, 75 milliarder kroner i langsiktige kostnader for økonomien, kostnad på 300 millioner for opprensning av 12.000 tonn olje, 91 broer ødelagt, nordre del av landsbyen Ghajar reokkupert og fortsatt hjerneflukt fra Libanon. – Hva vil Kuntars hjemkomst gi innbyggerne i Libanon, til dem som ble drept og forkrøplet i krigen? spør Ahmad al-Fahad i den kuwaitiske avisen Al-Watan.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart