Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Vi er rørt til tårer over Israels kjærlighet

Da kvelden senket seg over Israel torsdag, begynte familiene til de avdøde IDF-soldatene Goldwasser og Regev sine sju dager i sorg som jødedommen foreskriver. En av de første offentlige personene som overbrakte sine kondolanser til de frarøvede familiene var president Shimon Peres. Først reiste han til hjemmet til enke Karnit Goldwassers foreldre, hvor hele slekten hadde samlet seg. – Vi er et sterkt og livskraftig folk. Og selv om det har hersket mye kritikk rundt det som har blitt gjort, står vi i en fundamental moralsk gjeld her, sa Peres til Ehuds enke, foreldre og brødre. – Sant nok. Andre steder feirer de. Men dersom himlene spurte meg hvilket folk jeg ville tilhøre, det folket som sørger over bortgangen til to av sine soldater eller det folket som jubler for hjemkomsten til en kaldblodig morder hvis merke av Kain [mordene han gjennomførte, red. anm.] aldri kan bli utslettet, da er svaret enkelt. Det er et spørsmål om verdier, understrekte presidenten. Under møtet familien hadde med ham, uttrykte de følgende om de to årene de har vært gjennom siden kidnappingen i 2006. – I løpet av disse siste to årene har vi oppdaget en helt annen nasjon, vakker og enestående. En som omfavner og elsker. Utallige jødiske samfunn, og ungdommer, kom alle til vår unnsetning. Vi er rørt til tårer av den omfattende kjærligheten dette folket har boende i seg. Også Eldad Regevs bror Ofer uttrykte sin takknemlighet for å være en del av staten Israel, da han og familien møtte forsvarsminister Ehud Barak. – Jeg er stolt av å tilhøre en nasjon som elsker, og ikke en som hater. Enhver israelsk mor hvis sønn blir sendt i krigen bør få vite at skjebnen til hennes sønn ligger i hendene på militære ledere som vil arbeide utrettelig for hans frigjørelse, sa Ofer Regev.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart