Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Har nådd sitt laveste nivå på to tiår

Arbeidsledigheten i Israel falt i mai måned til 6,1 prosent. Det er det laveste på 21 år, melder statistisk sentralbyrå i Israel. Den enorme økonomiske veksten i landet, som siden 2004 har hatt et årlig snitt på fem prosent, er den viktigste grunnen til dette. I samme måned i 2007 var ledigheten på 7,4 prosent, noe som betyr at man har hatt en nedgang på 1,3 prosent på ett år. Helt siden toppnoteringen på 11 prosent i 2004 har ikke ledigheten økt en eneste måned, som følge av den økonomiske ekspansjonen. – Vi vil se et sterkt arbeidsmarked frem til slutten av året, tror sjefsøkonom Ori Greenfeld i Clal Finance. Men en faretruende inflasjon ser ut til å spise opp en allerede stagnerende vekst i israelsk økonomi. I mai nådde inflasjonsraten 5,4 prosent, melder Jerusalem Post. Likevel har Israels Bank valgt å ikke sette opp renten ytterligere, for å ikke legge for mye press på kjøpekraften.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart