Vi skal sikre at palestinere får sin stat

– Palestinerne har det veldig vanskelig akkurat nå økonomisk, og det er i USAs interesse å sikre at de har et form for håp og mulighet – og en palestinsk stat. Jeg tror det er i Israels interesse også, sa Barak Obama på det NBC-sendte programmet "Meet the press". – Det jeg sier er at vi vil sikre at palestinerne får en stat som tillater dem å vokse, så sant vi samtidig har visshet om at dette ikke går på kompromiss med Israels sikkerhet. Jeg tror det er i begge parters interesse, men vi er den viktige ingrediensen når det gjelder å sikre at en avtale faktisk blir gjennomført, hevdet Demokratenes presidentkandidat. Senatoren hevdet også at det er "svært viktig" for USA å "løse den israelsk-palestinske konflikten", for å gjøre det enklere å få araberstatenes støtte i Irak og i Afghanistan.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

Har du kommentarer til artikkelen?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Opplever du problemer med kommentarfeltet? Send en e-post til post@miff.no for å beskrive feilen.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart