Klikk her for å bli medlem nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai som fortsetter i stor fellesmarkering mot Israelhatet 12. mai.

Vi skal sikre at palestinere får sin stat

– Palestinerne har det veldig vanskelig akkurat nå økonomisk, og det er i USAs interesse å sikre at de har et form for håp og mulighet – og en palestinsk stat. Jeg tror det er i Israels interesse også, sa Barak Obama på det NBC-sendte programmet "Meet the press". – Det jeg sier er at vi vil sikre at palestinerne får en stat som tillater dem å vokse, så sant vi samtidig har visshet om at dette ikke går på kompromiss med Israels sikkerhet. Jeg tror det er i begge parters interesse, men vi er den viktige ingrediensen når det gjelder å sikre at en avtale faktisk blir gjennomført, hevdet Demokratenes presidentkandidat. Senatoren hevdet også at det er "svært viktig" for USA å "løse den israelsk-palestinske konflikten", for å gjøre det enklere å få araberstatenes støtte i Irak og i Afghanistan.


Israel er under angrep fra Iran – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart