Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Hvis ikke zionistene hadde beskyttet dere hadde vi angrepet på Vestbredden

Den interne krigen mellom Hamas og Fatah har blusset opp igjen i de siste dagene. Fredag ble fem militante Hamas-menn drept sammen med en liten jente i en eksplosjon på Gaza-stripen. Hamas anklaget Fatah for eksplosjonen, og arresterte omkring 200 tilhengere av bevegelsen i løpet av helgen. På Vestbredden har de Fatah-lojale sikkerhetsstyrkene til PA-formann Mahmoud Abbas svart med å arrestere omkring 150 Hamas-tilhengere. Både Hamas og Fatah opplyser at mange av de arresterte allerede er løslatt. I dag kommer det trusler fra Hamas mot de palestinske sikkerhetsstyrkene på Vestbredden. – Dere vet at så snart dere ikke lenger er beskyttet av zionistene, vil folk gå inn i deres hovedkvarter og kaste dere ut, skriver Hamas i en melding. – Årsaken til at vi ikke handler mot dere nå, er fordi (…) vi vet zionistene straks vil støtte dere, legger Hamas til.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart