Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Omfattende tortur i palestinske fengsler

To menneskerettighetsgrupper tok søndag til orde mot det de beskriver som "omfattende tortur" i palestinske fengsler. Det er en sak som har blitt høyaktuell nå som volden mellom Hamas og Fatah har blusset opp igjen på Gaza-stripen. En ny rapport de to organisasjonene har kommet med, har sett nærmere på menneskerettighetsbrudd i de palestinske områdene det siste året. Bare i løpet av denne avgrensede perioden har både PAs politistyrker på Vestbredden og Hamas-styrker på Gaza-stripen begått menneskerettighetsbrudd i stor skala. Mellom 20-30 prosent av fangene skal ha blitt utsatt for tortur, noe som inkluderer kraftige slag og å bli bundet opp i smertefulle posisjoner, hevder man. I følge Human Rights Watch må sikkerhetsstyrkene til Mahmoud Abbas nå komme under sterkere søkelys, også på grunn av den massive internasjonale økonomiske støtten de nyter.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart