Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Advarer Israel mot å slippe fri Hamas-ledere

Dersom Israel setter fri Hamas-ledere i en fangeutveksling med Gilad Shalit, kommer PA-formann Mahmoud Abbas til å oppløse de palestinske selvstyremyndighetene. Dette signalet skal ha blitt formidlet som et "personlig budskap" fra Abbas av PA-tjenestemannen Hussein al-Sheikh til sjef for IDFs Sentralkommando, generalmajor Gadi Shamni, i følge Ha’aretz. Abbas truer ikke bare med å trekke seg, slik han har gjort flere ganger tidligere i ulike sammenhenger, men å oppløse hele selvstyremyndighetene. Israel arresterte en mengde Hamas-politikere kort tid etter kidnappingen av Gilad Shalit 25. juni 2006. Mange har siden blitt sluppet fri, men omkring 40 sitter fortsatt i israelsk fangenskap. – Abbas frykter tydeligvis at løslatelse av sentrale Hamas-politikere vil styrke den islamske organisasjonens sivile infrastruktur på Vestbredden, skriver journalisten Uri Blau. Hamas krever at Israel løslater tusen palestinske fanger i bytte mot Gilad Shalit. Hamas har sendt Israel en liste med 350 navngitte fanger som de ønsker løslatt, men Israel har så langt bare godkjent 70 av disse.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart