Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Jeg trekker meg når ny Kadima-leder er valgt

Statsminister Ehud Olmert kalte inn til pressekonferanse på sitt kontor i Jerusalem onsdag klokken 20.00 lokal tid. Der varslet han at han ikke vil stille som kandidat til partiledervalget i Kadima i september. Han erklærte også at han vil gå av som statsminister etter at hans arvtager er utpekt, og at han vil tillate han eller henne å forsøke å danne en koalisjon, melder Jerusalem Post. Visestatsminister og utenriksminister Tzipi Livni, som for øyeblikket er i Washington, skulle egentlig holde en pressekonferanse onsdag for å snakke om fremgangen i fredsforhandlingene med palestinerne. Denne pressekonferansen ble imidlertid avlyst etter Olmerts melding.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart