Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Splittet i synet på fødselspermisjon

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

I følge israelsk presse har statsministeren forarget seg over koalisjonspartner Arbeiderpartiet den siste tiden. I dag har både han og talsmenn for Kadima-partiet beskrevet det som nærmest "umulig" å styre Israel sammen med det sosialistiske partiet. Ap skal blant annet ha fremmet en lov om å utvide mammapermisjonen med to uker, mens Kadima insisterer på at det ikke er nok penger i statskassen. Derfor har man foreslått å kutte ned permisjonen med to uker i stedet. – Disse lovene [som Ap vil innføre] vil koste en formue. Hvem skal betale for dette? Hvor har det sosiale ansvaret?, sa en opprørt Ehud Olmert under en plenumdebatt i Knesset onsdag.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart