Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Barak er en hysterisk person

Forsvarsminister Ehud Barak kom med et kraftig verbalt utfall mot Kadima-partiet og utenriksminister Tzipi Livni onsdag. – Selv om Tzipora Livni tar sine valg, betyr ikke det at hun er i stand til å gjøre det, sa Barak. Han nevnte Livnis støtte til FN-resolusjon 1701, som gav våpenhvile mellom Israel og Hizbollah i august 2006, som et eksempel. – Hennes stolthet over FN-resolusjon 1701 setter spørsmålstegn ved hennes vurderingsevne, sa Barak. Ap-lederen kritiserte også koalisjonspartiet Kadima for å være en "flyktningeleir" av politikere som har hoppet av fra andre partier. Kadima ble dannet av Ariel Sharon høsten 2005, og flere fremstående politikere brøt ut av Likud og Arbeiderpartiet og meldte seg inn i det nye sentrumspartiet. – Kadima har påført Israel konsekvensene av tilbaketrekningen fra Gaza-stripen, den andre Libanon-krigen og en rekke flaue saker, sa Barak. Litt senere på formiddagen kom svaret fra anonyme kilder i Kadima-partiet. – Barak er en hysterisk person som er på randen av sammenbrudd, sier en kilde til Jerusalem Post. Dersom Livni vinner ledervalget i Kadima i september, kan det bli aktuelt for henne å inngå forhandlinger med Barak for å danne ny koalisjonsregjering. Dagens ordkrig tyder på at forholdet og tilliten mellom de to politikerne ikke er den beste.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart