Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Olmert foreslår å ta imot 20.000 palestinske flyktninger

Statsminister Ehud Olmert skal ha tilbudt palestinerne å la to tusen palestinske flyktninger flytte inn i Israel hvert år de neste ti årene. Innflyttingen skal skje på humanitært grunnlag, og i form av "familiegjenforening", skriver Ha’aretz på bakgrunn av israelske og amerikanske kilder. Statsministerens kontor har imidlertid avvist at Olmert har kommet med et slik forslag. I Olmerts forslag skal det ligge klare rekkefølgekrav til palestinerne. Før det kan bli aktuelt å slippe flyktningene inn i den jødiske staten, må alle andre saker i fredsforhandlingene være løst, palestinerne må akseptere at de ikke har noen "rett til å vende tilbake" og at de fleste flyktninger må integreres i en framtidig palestinsk stat. Utenriksminister Tzipi Livni er fullstendig imot Olmerts forslag om å integrere et begrenset antall flyktninger, også på grunnlag av familiegjenforening. Israel må ikke gjøre kompromiss med å slippe inn én eneste flyktning, fordi det vil bli tolket som en åpning til å gjennomføre "rett til å vende tilbake", mener Livni. Bakgrunn: Flyktninger i Midtøsten


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart