Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gir grønt lys til løslatelse av 150 palestinere

Det er ventet at den israelske regjeringen søndag vil gi grønt lys til løslatelse av mellom 150 og 200 palestinske sikkerhetsfanger. Hensikten er å styrke PA-formann Mahmoud Abbas, og vise utvikling i fredsprosessen før besøket til USAs utenriksminister Condoleezza Rice neste mandag. En organisasjon for terrorofre kritiserer regjeringen for å slippe fri palestinske fanger "med blod på hendene". – Regjeringens gest til Abbas fører oss tilbake til Oslo-dagene, da mer enn 1.400 personer ble drept og hundrevis ble skadet av løslatte terrorister, skriver organisasjonen. Før regjeringsmøtet varslet også industri-, handels- og arbeidsminister Eli Yishai sin motstand mot fangeløslatelsen.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart