Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Russland vil ikke utplassere Iskander-raketter i Syria

– Russland har ingen planer om å utplassere det avanserte Iskander-rakettsystemet i Syria, sier Anatoly Yurkov. Han er Russlands fungerende ambassadør i Israel. Syrias president Bashar Assad har denne uken tilbudt Russland å utplassere rakettsystemet i landet sitt. Iskander-rakettene har en rekkevidde på 280 kilometer. Fra de sørlige delene av Syria ville raketten kunne nå nesten hele Israel. Yedioth Aharonoths militærkommentator, Ron Ben-Yishai, mener Assad den siste uken har bevist sin mangel på diplomatisk visdom. – Selv før det ble klart om krisen [mellom Russland og NATO] skulle gå over, begynte han å oppføre seg som den kalde krigen var tilbake allerede, skriver Ben-Yishai.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart