Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

2.600 boenheter under oppføring i bosetninger på Vestbredden

Det er mer enn 2.600 boenheter under oppføring i jødiske bosetninger på Vestbredden, i følge den halvårlige rapporten til organisasjonen Peace Now. Boenhetene inngår i overkant av tusen nye bygninger, hvorav litt mer enn halvparten ligger øst for sikkerhetsbarrieren, hevder rapporten. Byggeaktiviteten skal være nesten doblet i første halvår i forhold til samme periode i fjor. Peace Now hevder staten Israel er på vei inn i en situasjon hvor jødene blir tvunget til å leve i en enstats-løsning med palestinerne, fordi veksten i bosetningene gjør det umulig å få noe klart skille mellom en jødisk og en palestinsk stat. Bosetterrådet på Vestbredden melder at de deler sorgen med utgiverne av Peace Nows rapport. De sørger fordi utbyggingen i jødiske bosetninger "er mindre enn nødvendig og mindre enn det vi fortjener". I en framtidig fredsløsning ønsker Israel å beholde bosetningene som ligger vest for sikkerhetsbarrieren. Les mer om israelske bosetninger på Vestbredden.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart