Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Hamas smugler fortsatt inn våpen

– Selv om Egypt har trappet opp innsatsen for å stanse smugling inn til Gaza-stripen noe, fortsetter Hamas å væpne seg i raskt tempo, sier en sentral sikkerhetskilde til Jerusalem Post. Israels forsvarsminister Ehud Barak drar tirsdag til Alexandria for å møte Egypts president Hosni Mubarak, etterretningssjef Omar Suleiman og forsvarsminister Muhammad Tantawi. Forhandlinger som løslatelse av den kidnappede soldaten Gilad Shalit vil stå i fokus for samtalene, men Barak vil også be Egypt gjør mer for å stanse våpenstrømmen inn til Gaza-stripen. – Våpenhvilen er usikker og det israelske forsvaret er forberedt på at situasjonen allerede i morgen kan være fullstendig annerledes, sier viseforsvarsminister Matan Vilnai.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart