Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Diskuterte det spente forholdet mellom Moskva og Washington

USAs utenriksminister Condoleezza Rice har vært på et nytt besøk i Israel. Tirsdag diskuterte hun situasjonen i Kaukasus med statsminister Ehud Olmert. Samme dag anerkjente Russland to utbryterområder fra Georgia, til sterk fordømmelse fra Washington, London, Paris og Berlin. Israel frykter at det nedkjølte forholdet mellom Moskva og Washington skal redusere russernes vilje til å være med på sanksjoner mot Iran. Rice og Olmert hadde også forhandlingene med palestinerne på agendaen. – Statsministeren bekreftet sin forpliktelse til å nå målene som ble satt i Annapolis, sa Mark Regev, Olmerts talsmann, etter møtet. Statsministeren håper fortsatt å kunne nå fram til en omfattende fredsavtale med palestinerne før president George W. Bush forlater Det hvite hus tidlig på nyåret.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart