Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Jeg lærer hvordan jeg skal drepe jødiske barn

Både Hamas og andre militante grupper på Gaza-stripen arrangerer leirer hvor barn får militær opplæring. Journalist Ali Waked i Yedioth Aharonoth har snakket med en 11-åring som har deltatt på en leir i regi av PRC de siste dagene. – Jeg lærer hvordan jeg skal kjempe mot jødene og drepe jødiske barn, sier Muhammad. – Foreldrene til de jødiske barna er soldatene og offiserene som dreper oss her. Jeg ønsker at disse foreldrene skal få en smak på hvordan det er å få sitt barn drept, akkurat slik palestinerne opplever hver dag, legger Muhammad til. – [Israel] er en fiende som man ikke kan stole på, og de er kjent for å bryte sine løfter. Fienden drepte til og med profetene – vi kan ikke stole på dem, sier Abi Abir, som er talsmann for PRC.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart