Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

IDF trenger desperat mer øvelse og penger

Moshe Ivri-Sukenik er generalmajor i de israelske reservestyrkene, men det er ikke lenge siden han avsluttet sin aktive tjeneste. I januar sa han opp i protest fordi han mente IDFs bakkestyrker får for lite midler til å øve. Nå rykker han ut offentlig med kraftig kritikk mot IDFs øvelsesprogram for første gang. – Vi øver ikke nok, sa Sukenik torsdag. – Jeg fortalte den øverste ledelsen i hæren at de ikke tar situasjonen seriøst. Vi gir ikke folk det minste grunnlag for å lykkes, sa Sukenik. Han mener Nordkommandoen og Generalstaben må bære 70 til 80 prosent av ansvaret for det militære resultatet av Den andre Libanon-krigen. Soldater og offiserer på lavere nivå har mindre ansvar.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart