Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Olmert presses til å gå av like etter ledervalget

30. juli varslet statsminister Ehud Olmert at han vil levere sin oppsigelse som regjeringssjef like etter at ny Kadima-leder er valgt i midten av september. Likevel vil Olmert, etter loven, fortsette å fungere som statsminister til ny koalisjonsregjering er dannet, som kanskje ikke er mulig før etter et nyvalg til Knesset i vårhalvåret 2009. Nå øker presset på Olmert til straks å overgi statsministerstolen til den nyvalgte Kadima-lederen. – Dersom en ny regjering ikke blir dannet, bør statsministeren la den nye Kadima-lederen erstatte ham som statsminister, spesielt hvis det blir reist en tiltale [mot Olmert i korrupsjonssakene], sier lederkandidat Meir Sheetrit til Jerusalem Post. Dersom Olmert velger å gå på dagen, vil han automatisk bli erstattet av visestatsministeren, som i dag er utenriksminister Tzipi Livni. De andre lederkandidatene i Kadima sier de vil kreve denne statusen dersom de vinner ledervalget.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart