Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Gir ansvaret for Nord-Amerika til Nefesh B’Nefesh

En samarbeidsavtale mellom Jewish Agency og Nefesh B’Nefesh har gitt sistnevnte organisasjon hovedansvaret for å hente jøder hjem til Israel fra USA og Canada. For første gang i historien har Jewish Agency gitt ansvaret for å fremme innvandring til Israel til en privat organisasjon. Helt siden Jewish Agency ble etablert i 1929 har organisasjonen nærmest vært enerådende i å hjelpe jøder hjem til Israel. Nefesh B’Nefesh har vokst fram de siste årene som et populært alternativ for nord-amerikanske jøder som vurderte å gjøre aliyah, flytte til Israel. Organisasjonen stiller klare betingelser til personene som får delta i deres immigrasjonsprogram, og kan derfor vise til en imponerende statistikk som viser at 98 prosent av deres immigranter blir fastboende i Israel. Nord-amerikanske jøder som ikke får bli med i Nefesh B’Nefeshs immigrasjonsprogram, kan likevel få plass på en av de organiserte flyturene for nye immigranter.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart